Συρμακέσης Παπαδάκης Νικόλαος

Ο Συρμακέσης Παπαδάκης Νικόλαος είναι καθηγητής κλασικής κιθάρας και Θεωρίας της Μουσικής στο Ωδείο #Ρυθμοί.

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 11 Δεκεμβρίου του 1983 και πήρε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων στην τάξη του Χρήστου Τασούλα και στη συνέχεια στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην τάξη του Χρήστου Τασούλα και του Αλέξη Μπάγια αντίστοιχα. Το 1998 έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες στην κιθάρα όπου και διακρίθηκε αποσπώντας το Ά Βραβείο. Το 2001, έγινε δεκτός στην τάξη Κλασσικής  κιθάρας  της Έλενας Παπανδρέου και τον Ιούνιο του 2004 αρίστευσε στις διπλωματικές εξετάσεις του Εθνικού Ωδείου Αθηνών αποσπώντας «Άριστα Παμψηφεί και Ά Βραβείο».

Παράλληλα ολοκλήρωσε τις θεωρητικές σπουδές (πτυχίο αρμονίας) στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην τάξη του Σπύρου Δογορίτη .

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε master classes με τους , Oscar Ghiglia  , Carlos Bonnell,  Ευάγγελο Μπουντούνη,  Ευάγγελο Ασημακόπουλο,  Λίζα Ζώη,  Timothy Walker, Έλενα Παπανδρέου και Παναγιώτη Αδάμ.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διατμηματικού  Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσική Κουλτούρα και Επικοινωνία –Ανθρωπολογικές και επικοινωνιακές προσεγγίσεις της μουσικής».

Από το 2007 εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ως  δάσκαλος Μουσικής σε Δημόσια Σχολεία Γενικής Παιδείας και σε Μουσικά Σχολεία.

Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός Π.Ε 79.01 σαν αναπληρωτής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ως καθηγητής Κλασσικής  Κιθάρας και Θεωρίας της Μουσικής στο «Ωδείο Ρυθμοί» στα Βριλήσσια  και στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων « Κωστέα-Γείτονα» στην Παλλήνη.