Θεοδόσιος Άγγελος Σμυρνιός

Ο Θεοδόσιος Άγγελος Σμυρνιός είναι καθηγητής ντραμς και τρομπέτας στο Ωδείο #Ρυθμοί.

Ο Θ. Σμυρνιός γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα.
Ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα κρουστών και τρομπέτας στη Φιλαρμονική του Δήμου Μεταμόρφωσης. Συνέχισε τις σπουδές του στην τρομπέτα στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου με καθηγητή τον Παντελή Πασχαλίδη, από όπου πήρε το πτυχίο του το 2019 με βαθμό Άριστα. Παράλληλα, σπούδασε ανώτερα θεωρητικά με τον Νίκο Καριώτη και πήρε το πτυχίο στη Fuga το 2015 με βαθμό Άριστα, καθώς και δίπλωμα ενοργάνωσης και διεύθυνσης μπάντας πνευστών το 2016 στο Τροφώνειο Ωδείο Λιβαδειάς.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τρομπέτας με τους Brandon Ridenour και Παναγιώτη Μπαλαμό, καθώς και σεμινάρια με τους Anthony Plog, Gaudy Jose Sanchez Moreno,  Άγγελο Κρητικό, Ανδρέα Πυλαρινό, Αχιλλέα Λιαρμακόπουλο. Από το 2015 παρακολουθεί τα Εργαστήρια Χάλκινων Πνευστών της ΚΟΑ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ανώτερων θεωρητικών και μουσικοπαιδαγωγικών με τους Θ. Αντωνίου, Gerald Wirth, Σ. Κλάψη, Αντ. Αντωνόπουλο, Ν. Καριώτη. To 2019 συμμετείχε στο El Sistema Academy στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Έχει συμμετάσχει σε musical, μουσικές και θεατρικές παραγωγές σε χώρους όπως Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΚΠΙΣΝ. Είναι μέλος της Ορχήστρας Sinfonietta Hellenica από το 2019 και του συνόλου Dirty Athens Brass Band από το 2018.

Διδάσκει στο El Sistema Greece και στο Ωδείο #Ρυθμοί από το 2018 και στη Φιλαρμονική του Δήμου Μεταμόρφωσης από το 2005.