Κωνσταντίνος Γοντικάκης

Καθηγητής ντραμς

Ο Κ. Γοντικάκης, γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα.

Ξεκίνησε μαθήματα drums το 2009. Σπούδασε στο Ελληνικό ωδείο στην τάξη του Δημήτρη Σακελλαρόπουλου και αποφοίτησε το 2014 με βαθμό άριστα. Συνέχισε μαθήματα στο Lab Music Education με τον Μιχάλη Καπιλίδη (2015-2020).Την περίοδο 2015-2017, σπούδασε επίσης Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στα drums με τους Chris Coleman, Annika Niles, Gergo Borlai, Mike Johnston, Thomas Pridgen, Derek Roddy, George kollias καθώς και σεμινάρια με JoJo Mayer, Dom Famularo, Dave de Rose, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Δημήτρη Κλωνή, Μάριο Ιωάννου, Καλλίστρατο Δρακόπουλο και Παναγιώτη Ανδρέου. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης του RSL (grade 4) drums.

Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, συναυλίες, events καθώς και θεατρικές παραστάσεις με διάφορα μουσικά σχήματα και εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής, ΚΠΙΣΝ, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Γαλλικό Ινστιτούτο καθώς και σε μουσικές σκηνές. Ως ηχολήπτης έχει δουλέψει στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, και σε διάφορες εταιρείες κάλυψης εκδηλώσεων.

Αυτήν την περίοδο παίζει με την μπάντα πνευστών hasta brassta καθώς και με την μπάντα third eye bizarre, συνεργάζεται και με άλλους καλλιτέχνες στα πλαίσια live, studio και είναι μέλος της Φιλαρμονικής Δήμου Μεταμόρφωσης από το 2019.

Διδάσκει drums στα ωδεία “Μουσική Δημιουργία” και “Δημοτικό Ωδείο Ν. Ιωνίας”.