/
Κλασική μουσική

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Τομέας Κλασικής Μουσικής του Ωδείου #Ρυθμοί έχει δημιουργηθεί με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη εξέλιξη του αυριανού μουσικού.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον παρέχονται η γνώση, η υποστήριξη αλλά και η υλικοτεχνική υποδομή που θα ενισχύσουν την καλλιτεχνική, προσωπική και πνευματική ανάπτυξη των μαθητών μας. Για τον λόγο αυτό, δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα πρώτα βήματα των παιδιών στον κόσμο της Μουσικής – με διαφορετικές  τάξεις μουσικής προπαιδείας και παιδικής χορωδίας, χτίζοντας γερά τα μουσικά θεμέλια.

Η Σχολή της Κλασσικής Μουσικής του Ωδείου μας προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών σ’ όλα τα όργανα της συμφωνικής ορχήστρας, στο πιάνο, την μονωδία και τα ανώτερα θεωρητικά. Κάθε όργανο έχει το δικό του ρεπερτόριο και οι καθηγητές μας αναλαμβάνουν να εμβαθύνουν τόσο στο ρεπερτόριο και την τεχνική κατάρτιση των μαθητών τους, όσο και στην ερμηνευτική τους ικανότητα. Με ευελιξία και σεβασμό στη προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές διδακτικές μεθόδους. Όλα τα μαθήματα είναι ατομικά, προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα του μαθητή.

Το Ωδείο μας είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική κοινότητα που στη διάρκεια όλης της χρονιάς, διοργανώνει σεμινάρια εκπαιδευτικά, για μικρούς και μεγάλους μαθητές, δρώμενα καλλιτεχνικά, εργαστήρια θεάτρου, εικαστικών και δημιουργικής γραφής, μικρές συναυλίες μουσικής δωματίου κ.α.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA